Nature Queen, olej z PESTEK JEŻYN, 30 ml

20,05 zł

25,70 zł

szt. + koszty dostawy
Promocja obowiązuje do: 09.10.2022



  • Opis
  • Skład

  • Wysyłka

  • Działanie:

    -   wspomaga procesy regeneracji skóry, włosów i paznokci

    -   zwalcza wolne rodniki, opóźniając proces starzenia się skóry

    -   zwiększa jędrność i elastyczność naskórka

    -   natłuszcza skórę najbardziej przesuszonych partii ciała

    -   niweluje przebarwienia skórne

    -   uszczelnia i wzmacnia naczynia krwionośne

    • Dla kogo? Wszystkie rodzaje  skóry, ze szczególnym uwzględnieniem skóry dojrzałej z oznakami starzenia, a także problemowej, łojotokowej, naczynkowej, oraz delikatnej.
    • Sposób użycia: Olej z pestek jeżyn z powodzeniem można stosować bezpośrednio na skórę. Może być stosowany jako zamiennik kremu (nałóż kilka kropel bezpośrednio na skórę twarzy, szyi i dekoltu), balsam do masażu wybranych partii ciała, jako maska na włosy i krem do rąk.
    • Kraj pochodzenia: Polska

    Pojemność: 30 ml

  • Składniki INCI:

    Rubus Fruticosus (Blackberry) Seed Oil.

  • sposoby dostawy:
    • Paczkomaty InPost
      (1-2 dni robocze)
      10,90 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48
      (2 dni robocze)
      9,90 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem
      (2 dni robocze)
      17,50 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie
      (2 dni robocze)
      7,90 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie za pobraniem
      (2 dni robocze)
      17,50 zł (brutto)
    • Kurier GLS
      (1-2 dni robocze)
      14,90 zł (brutto)
    • Kurier GLS za pobraniem
      (1-2 dni robocze)
      15,90 zł (brutto)
    • Odbiór osobisty - ul. Długa/Karmelicka/Jerzmanowskiego
      (1-2 dni robocze)
      0,00 zł (brutto)
    sposoby płatności:
    • PayU
    • Płatność przelewem
    • Płatność przy odbiorze

Opinie naszych klientów

Napisz opinię

Napisz opinię

* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.

  • Twoja ocena: *
Normalna Mieszana Tłusta Sucha Wrażliwa
Jasna Średnia Ciemna
Blond Rude Brązowe Czarne Siwe

Produkty powiązane

  • Etja

    Etja, Olej z orzecha laskowego  - Olej zimnotłoczony, otrzymany z orzechów laskowych. Jest bogaty w witaminy A, E i kwas oleinowy. Posiada właściwości stabilizujące i ściągające. Wnika szybko w skórę, czyniąc ją miękką i elastyczną. Wzmacnia ściany naczynek krwionośnych, przyspiesza  regenerację naskórka oraz pobudza krążenie. Przeznaczony dla skóry...

    Na stanie 17,30 zł
  • Nacomi

    Olej macadamia jest sławny głównie dzięki swoim właściwościom antycellulitowym, mocno uelastycznia i ujędrnia skórę. Jeden z nielicznych olejów, który jest polecany dla każdego typu skóry. Sprzymierzeniec w walcze z uszkodzeniami skóry i rozstępami. Macadamia jest w 100% naturalny i wyjątkowo bogaty w kwas oleopalmitynowy (omega 7), który naturalnie...

    Na stanie 13,67 zł
  • Etja

    Etja, Olej z ogórecznika lekarskiego Bio - Olej zimno tłoczony, otrzymywany z nasion ogórecznika lekarskiego. Zawiera znaczne ilości kwasu gamma linolenowego (GLA)- 25% oraz kwas omega-6. Działa przeciwzapalnie, bakteriobójczo, reguluje wilgotność, przemianę komórkową i pracę gruczołów łojowych. Regeneruje, uelastycznia skórę i łagodzi swędzenia....

    Na stanie 26,23 zł
  • Fitomed

    Olej ze słodkich migdałów należy do najlepszych olejów kosmetycznych. Zawiera głównie kwas olejowy i NNKT. Stosuję się go w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej, cienkiej i dojrzalej. Ma wszechstronne zastosowanie, jest delikatny, lekki, praktycznie bez zapachu. Znakomity do masażu, pielęgnacji skóry. Polecany dla niemowląt i kobiet w...

    Na stanie 18,54 zł
  • Etja

    Etja, Olej z pestek moreli - Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek moreli. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B i E. Doskonale się wchłania utrzymując odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Jego lekka i delikatna konsystencja nadaje się do każdego rodzaju skóry, zwłaszcza suchej, dojrzałej i...

    Na stanie 13,45 zł
  • Etja

    Etja, Olej ze słodkich migdałów - Olej uzyskiwany w procesie tłoczenia na zimno słodkich migdałów i poddawany później procesowi rafinacji. Zawiera wiele nienasyconych kwasów tłuszczowych, proteiny oraz witaminy A, B1, B2, B6 i D. To naturalne rozwiązanie problemu każdego typu skóry oraz cery, szczególnie wrażliwej, suchej oraz dojrzałej. Doskonale...

    Na stanie 12,49 zł
  • Etja

    Etja, Olej rycynowy  - Tłoczny na zimno olej z ekologicznych nasion rącznika pospolitego (Rycyny). Olej rycynowy jest bogaty w kwas rycynolowy (ok. 85%). Zawiera również kwas oleinowy, stearynowy, linolowy oraz witaminy A, E. Stosowany zewnętrznie wykazuję działanie natłuszczające i ochronne. Jest najbardziej błyszczącym olejem roślinnym dlatego...

    Na stanie 12,11 zł
  • Mokosh

    Działanie: Nawilża, odżywia i spowalnia starzenie skóry Poprawia elastyczność skóry Uszczelnia barierę lipidową skóry Wspomaga ochronę przed wolnymi rodnikami Przyspiesza regenerację skóry po opalaniu, poparzeniach, przy bliznach i rozstępach Skutecznie pielęgnuje skórę przy łuszczycy, egzemie i AZS Łagodzi podrażnienia Wzmacnia włosy i...

    Na stanie 18,99 zł
  • Etja

    Posiada właściwości mocno natłuszczające i nawilżające uzupełniając niedobory witamin w skórze. Łagodzi podrażnienia, stany zapalne oraz poparzenia słoneczne. Jest naturalnym filtrem UV. Rewitalizuje oraz nadaje połysk włosom suchym i zniszczonym. Doskonały do każdego rodzaju cery.  Sposób użycia: bezpośrednie na skórę  masaż we własnym zakresie do...

    Na stanie 18,00 zł
  • Etja

    Etja, Olej laurowy - Naturalny, nierafinowany, zimnotłoczony olej z wawrzynu szlachetnego. Zawiera: chlorofil, przeciwutleniacze, NNKT oraz olejki eteryczne. Wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, odnawia ochronny płaszcz hydrolipidowy skóry. Łagodzi dolegliwości dermatologiczne, pomaga w walce z chorobami grzybiczymi,...

    Na stanie 26,91 zł
  • Zrób sobie krem

    Występowanie: Uprawiana w Indonezji, na Malajach, wyspach Mauritius i ReunionSurowiec: Liść - folium. Olejek otrzymywany w procesie destylacji parą wodną.Lotność: olejek trwały, nuta zapachowa dolna-bazowa.Kolor/konsystencja: żółto-brązowy/ gęsty.Komponuje się z: pelargonią (geraniowy), jaśminem, lawendą, neroli, różą, bergamotą, cytryną. Działanie i...

    Na stanie 12,19 zł
  • Nacomi

    Olej z nasion bawełny pozy­ski­wany jest z tło­cze­nia na zimno nasion bawełny indyj­skiej. Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i puszących się wło­sów. Działa prze­ciw­za­pal­nie i prze­ciw­aler­gicz­nie, może być stosowany również do pielęgnacji...

    Na stanie 12,53 zł
  • Nacomi

    Olej z dzikiej róży wytwarzany jest z owoców krzewu należącego do rodziny różowatych. Jest on niezwykle bogaty w witaminę C, co wyróżnia go wśród innych olei ze względu na właściwości rozjaśniające, wzmacniające naczynia krwionośne i przeciwzmarszczkowe. Oferowany olej z dzikiej róży pochodzi z Chile, jest w 100% naturalny, nierafinowany, zamknięty w...

    Na stanie 23,94 zł
  • Zrób sobie krem

    Występowanie: rośnie w basenie Morza Śródziemnego. Uprawiany w wielu krajach Europy.Surowiec: liść – folium. Olejek otrzymywany w procesie destylacji z parą wodną.Lotność: olejek średnio trwały, nuta zapachowa środkowa.Kolor/konsystencja: jasnożółty/rzadkiKomponuje się z: bazylią, cedrem, lawendą, cytryną, miętą. Działanie i zastosowanie: Olejek...

    Na stanie 10,97 zł
  • Etja

    Etja, Olej z nasion baobabu - Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion baobabu. Zawiera znaczne ilości NNKT (kwas omega-3,6,9 ), witaminy A, B, E, D, F i karoteny. Olej z baobabu ma silne działanie nawilżające, przeciwzapalne, łagodzące oraz przyspiesza gojenie. Jest skuteczny w walce z różnymi problemami skóry, m.in....

    Na stanie 23,06 zł
  • Zrób sobie krem

    Goździki, tj. nierozwinięte pączki kwiatowe o kształcie brunatnego „gwoździa”, są prastarą aromatyczno-konserwującą przyprawą używaną szeroko w świecie. Występowanie: Ojczyzną goździkowca są Moluki; uprawiany w Indiach, na Molukach, w Afryce, Indonezji i na Sri Lance (Cejlon).Surowiec: Suszony pączek kwiatowy – goździk - flos. Olejek otrzymywany w...

    Na stanie 7,57 zł
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośne danego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to będzie możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.