Zapisz się do newslettera i odbierz rabat -10% na pierwsze zakupy Sprawdź szczegóły

Nature Queen, Olej Avocado, 100ml

Cena regularna: 35,70 zł

Cena aktualna: 28,56 zł

Najniższa cena z 30 dni: 35,70 zł
szt. + koszty dostawy
Promocja obowiązuje do: 05.02.2023



  • Opis
  • Skład

  • Wysyłka

  • Olej Avocado marki Nature Queen doskonale sprawdzi się do pielęgnacji skóry wrażliwej, dojrzałej, z tendencją do problemów. Dostarcza skórze niezbędnych witamin, mikroelementów, nienasyconych kwasów tłuszczowych, aminokwasów i protein. Olej nadaje się do pielęgnacji skóry twarzy, całego ciała, a także włosów i skóry głowy. Ma wiele właściwości pielęgnacyjnych:

     

    • ma działanie nawilżające,
    • łagodzi podrażnienia i stany zapalne,
    • poprawia koloryt skóry,
    • chroni skórę przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych,
    • przyspiesza wzrost włosów i wzmacnia ich cebulki, chroniąc przed wypadaniem,
    • ma działanie przeciwzmarszczkowe,
    • działa wygładzająco.

     

    Jak stosować?

     

    Niewielką ilość oleju rozprowadź na skórze i delikatnie wmasuj. Możesz dodawać olej do swoich ulubionych kosmetyków - kremów, maseczek, peelingów. W czystej postaci możesz nim zastąpić olejek do masażu.

  • Persea Gratissima (Avocado) Oil

  • sposoby dostawy:
    • Paczkomaty InPost
      (1-2 dni robocze)
      10,90 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48
      (2 dni robocze)
      9,90 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem
      (2 dni robocze)
      17,50 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie
      (2 dni robocze)
      7,90 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie za pobraniem
      (2 dni robocze)
      17,50 zł (brutto)
    • Kurier GLS
      (1-2 dni robocze)
      14,90 zł (brutto)
    • Kurier GLS za pobraniem
      (1-2 dni robocze)
      15,90 zł (brutto)
    • Odbiór osobisty - ul. Długa/Karmelicka/Jerzmanowskiego
      (1-2 dni robocze)
      0,00 zł (brutto)
    sposoby płatności:
    • PayU
    • Płatność przelewem
    • Płatność przy odbiorze

Opinie naszych klientów

Napisz opinię

* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.

  • Twoja ocena: *
Normalna Mieszana Tłusta Sucha Wrażliwa
Jasna Średnia Ciemna
Blond Rude Brązowe Czarne Siwe

Produkty powiązane

  • Nacomi

    Olej z nasion bawełny pozy­ski­wany jest z tło­cze­nia na zimno nasion bawełny indyj­skiej. Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i puszących się wło­sów. Działa prze­ciw­za­pal­nie i prze­ciw­aler­gicz­nie, może być stosowany również do pielęgnacji...

    13,53 zł Na stanie 10,82 zł
  • Etja

    Etja, Olej z orzecha laskowego  - Olej zimnotłoczony, otrzymany z orzechów laskowych. Jest bogaty w witaminy A, E i kwas oleinowy. Posiada właściwości stabilizujące i ściągające. Wnika szybko w skórę, czyniąc ją miękką i elastyczną. Wzmacnia ściany naczynek krwionośnych, przyspiesza  regenerację naskórka oraz pobudza krążenie. Przeznaczony dla skóry...

    17,30 zł Na stanie 13,84 zł
  • Zrób sobie krem

    Występowanie: Pochodzi głównie z krajów basenu Morza Śródziemnego. Oferowany przez nas olejek pochodzi z Wybrzeża Kości SłoniowejSurowiec: owoc fruktus. Olejek otrzymywany w procesie wyciskania skórek.Lotność: olejek lotny, nuta zapachowa górna–średnia.Kolor/konsystencja: jasnozielony/rzadkiKomponuje się z: cyprysem, jaśminem, lawendą, neroli, olejkami...

    12,19 zł Na stanie 9,75 zł
  • Zrób sobie krem

    Występowanie: Uprawiana w Indonezji, na Malajach, wyspach Mauritius i ReunionSurowiec: Liść - folium. Olejek otrzymywany w procesie destylacji parą wodną.Lotność: olejek trwały, nuta zapachowa dolna-bazowa.Kolor/konsystencja: żółto-brązowy/ gęsty.Komponuje się z: pelargonią (geraniowy), jaśminem, lawendą, neroli, różą, bergamotą, cytryną. Działanie i...

    12,19 zł Na stanie 9,75 zł
  • Nacomi

    Olej jojoba jest w 100% naturalny i nierafinowany, bogaty w nasycone i nienasycone alkohole, skwalen, witaminy A, E i F, nasycone i nienasycone alkohole, fitosterole kwasy tłuszczowe, kwas mirystynowy. Jojoba dopasowuje się do rodzaju naszej skóry, jest doskonale tolerowany przez organizm i szybko się wchłania. Świetne rozwiązanie dla osób z cerą...

    22,14 zł Na stanie 17,71 zł
  • Etja

    Etja, Olej z ogórecznika lekarskiego Bio - Olej zimno tłoczony, otrzymywany z nasion ogórecznika lekarskiego. Zawiera znaczne ilości kwasu gamma linolenowego (GLA)- 25% oraz kwas omega-6. Działa przeciwzapalnie, bakteriobójczo, reguluje wilgotność, przemianę komórkową i pracę gruczołów łojowych. Regeneruje, uelastycznia skórę i łagodzi swędzenia....

    26,23 zł Na stanie 20,98 zł
  • Nacomi

    Olej z czarnuszki pomaga zwalczyć trądzik i uelastycznia skórę, pobudza także naskórek do regeneracji. Świetnie się sprawdza w przypadku osób, które borykają się z egzemami oraz mają problematyczną cerę. Ze względu na swój skład olej z czarnuszki jest świetnym przeciwutleniaczem stabilizującym i chroniącym nienasycone kwasy tłuszczowe i fosfolipidy...

    21,03 zł Na stanie 16,82 zł
  • Etja

    Etja, Olej z pestek moreli - Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek moreli. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B i E. Doskonale się wchłania utrzymując odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Jego lekka i delikatna konsystencja nadaje się do każdego rodzaju skóry, zwłaszcza suchej, dojrzałej i...

    13,45 zł Na stanie 10,76 zł
  • Etja

    Posiada właściwości mocno natłuszczające i nawilżające uzupełniając niedobory witamin w skórze. Łagodzi podrażnienia, stany zapalne oraz poparzenia słoneczne. Jest naturalnym filtrem UV. Rewitalizuje oraz nadaje połysk włosom suchym i zniszczonym. Doskonały do każdego rodzaju cery.  Sposób użycia: bezpośrednie na skórę  masaż we własnym zakresie do...

    18,00 zł Na stanie 14,40 zł
  • Etja

    Etja, Olej konopny Bio - Olej z konopi jest jedynym olejem naturalnym charakteryzującym się idealną proporcją NNKT, pełniącą kluczową rolę w metabolizmie lipidów w organizmie człowieka. Polecany do skóry dojrzałej, tłustej z trądzikiem oraz przy zapaleniach skórnych. Olej z konopi, dzięki swoim właściwościom wykazuje wysoki działanie odżywcze,...

    15,18 zł Na stanie 12,14 zł
  • Etja

    Etja, Olej z nasion truskawki - Tłoczony na zimno olej z wyselekcjonowanych nasion pachnotki. Zawiera kwasy tłuszczowe omega 3,6,9. Działa hamująco na rozwój bakterii wywołującej trądzik młodzieńczy. Kwasy tłuszczowe ALA i LA działają przeciwalergicznie, przeciwzapalnie, podnoszą odporność na zakażenia, pobudzają regenerację nabłonków i tkanki łącznej....

    21,04 zł Na stanie 16,83 zł
  • Etja

    Etja, Olej ze słodkich migdałów - Olej uzyskiwany w procesie tłoczenia na zimno słodkich migdałów i poddawany później procesowi rafinacji. Zawiera wiele nienasyconych kwasów tłuszczowych, proteiny oraz witaminy A, B1, B2, B6 i D. To naturalne rozwiązanie problemu każdego typu skóry oraz cery, szczególnie wrażliwej, suchej oraz dojrzałej. Doskonale...

    13,50 zł Na stanie 10,80 zł
  • Etja

    Etja, Olej pistacjowy - Naturalny, rafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z nasion pistacji. Bogaty w kwas oleinowy i linolowy, a także niezbędne aminokwasy i minerały, karoten oraz witaminy B1 i E, doskonale pielęgnuje skórę i służy jako filtr przeciwsłoneczny. Posiada właściwości odżywcze i zmiękczające, dlatego tak szybko i...

    20,82 zł Na stanie 16,66 zł
  • Zrób sobie krem

    Goździki, tj. nierozwinięte pączki kwiatowe o kształcie brunatnego „gwoździa”, są prastarą aromatyczno-konserwującą przyprawą używaną szeroko w świecie. Występowanie: Ojczyzną goździkowca są Moluki; uprawiany w Indiach, na Molukach, w Afryce, Indonezji i na Sri Lance (Cejlon).Surowiec: Suszony pączek kwiatowy – goździk - flos. Olejek otrzymywany w...

    7,57 zł Na stanie 6,06 zł
  • Nacomi

    Olej z Konopii Indyjskiej zwany jest również „łzami feniksa”, nie posiada właściwości narkotycznych. Jest to olej zimnotłoczony, nierafinowany. Pochodzi z ekologicznych upraw w Kanadzie. Ma kolor zielony, zapach specyficzny dla konopi indyjskiej, jednak nie utrzymuje się on długo na skórze. Nie przetłuszcza skóry, charakteryzuje się idealną proporcją...

    15,38 zł Na stanie 12,30 zł
  • Etja

    Etja, Olej awokado - Olej z avocado łatwo wchłania sie w skórę i wnika w jej głębsze warstwy. Jest źródłem 7 witamin (A-B-D-E-H-K-PP), nienasyconych kwasów tłuszczowych, substancji mineralnych i protein. Nawilża i ożywia naskórek, wykazuje dużą zgodność z naturalnymi lipidami skóry, uzupełnia barierę lipidową. Zawiera skwalen posiadający właściwości...

    15,38 zł Na stanie 12,30 zł
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośne danego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to będzie możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.