Etja, Olejek sosnowy, 10ml PROMOCJA

Etja, Olejek sosnowy, 10ml

Cena regularna: 11,92 zł

Cena aktualna: 9,54 zł

Najniższa cena z 30 dni: 11,92 zł
szt. + koszty dostawy
Promocja obowiązuje do: 14.04.2024

Oczekiwanie na dostawę
Powiadom o dostępności


  • Opis
  • Skład

  • Wysyłka

  • Etja Olejek sosnowy - Naturalny olejek otrzymywany jest z igieł sosny zwyczajnej.

    Posiada zdolność antyseptyczne w infekcjach dróg oddechowych i zatok.

    Działa pobudzająco i odświeżająco na zmęczony umysł.

    Usuwa objawy zmęczenia, wyczerpania nerwowego i nerwobóle.

    Może ograniczyć nadmiernie wydzielanie potu i pobudzić krążenie.

    Dzięki właściwościom rozgrzewającym może łagodzić objawy reumatyzmu i artretyzmu.

    Działa wykrztuśnie, bakteriobójczo i dezynfekująco, dlatego często wykorzystywany jest do inhalacji.

    Zwiększa odporność organizmu, rozszerza drogi oddechowe i ułatwia oddychanie.

    Działanie:

    Tonizujące, antyseptyczne, bakteriobójcze, dezodoryzujące, przeciwzakaźne, przeciwbólowe, rozgrzewające, łagodzi infekcje górnych dróg oddechowych oraz objawy przeziębienia, kaszel, katar, łagodnie pobudzający.

    Sposób użycia:

    Inhalacja przy infekcji górnych dróg oddechowych

    Kąpiel aromaterapeutyczna - z dodatkiem kilku kropel olejku sosnowego, stosowana przy przeziębieniach, katarze, bólach gardła. Działa pomocniczo przy zapaleniu pęcherza i problemach z prostatą

    Masaż - polecany przy bólach stawowych i mięśniowych

    Naturalne aromatyzowanie powietrza

    NUTA - Zapachowa górna

    KOLOR - Jasnożółty

    ZAPACH - Lekki, świeży, żywiczny, drzewny zapach

    DOBRA KOMPOZYCJA Z INNYMI OLEJKAMI - Cytrynowym, cedrowym, z drzewa herbacianego, jałowcowym, rozmarynowym, lawendowym, miętowym, świerkowym.

    PRZECIWWSKAZANIA - Nie wolno stosować kobietom ciężarnym i karmiącym.Do użytku zewnętrznego.

    PRZECHOWYWANIE - Przechowywać w szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla dzieci.

    Kraj pochodzenia: Polska, Rosja

    Pojemność: 10 ml

  • Skład INCI: Pinus Sylvestris Oil

  • sposoby dostawy:
    • Paczkomaty InPost
      (1-2 dni robocze)
      12,53 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48
      (2 dni robocze)
      12,18 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem
      (2 dni robocze)
      14,39 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie
      (2 dni robocze)
      11,44 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie za pobraniem
      (2 dni robocze)
      13,65 zł (brutto)
    • Kurier GLS
      (1-2 dni robocze)
      18,07 zł (brutto)
    • Kurier GLS za pobraniem
      (1-2 dni robocze)
      19,98 zł (brutto)
    • Odbiór osobisty - ul. Długa/Karmelicka
      (1-2 dni robocze)
      2,00 zł (brutto)
    sposoby płatności:
    • PayU
    • Płatność przelewem

Napisz opinię

* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.

  • Twoja ocena: *
Normalna Mieszana Tłusta Sucha Wrażliwa
Jasna Średnia Ciemna
Blond Rude Brązowe Czarne Siwe

Produkty powiązane

  • Bamer

    Olejek lawendowy:  zwalcza bakterie, grzyby i wirusy  ma działanie antyseptyczne, leczy stany zapalne  ma działanie uspakajające, odprężające, relaksujące  zapobiega infekcjom i powstawaniu blizn  zwalcza trądzik  stosowany do pielęgnacji skóry  działa przeciwbólowo, przeciwskurczowo  łagodzi bóle głowy, mięśni  idealny do kąpieli stóp  w...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Naturalny olejek eteryczny sosnowy uzyskany z igieł i gałązek sosny. Właściwości olejku sosnowego: korzystnie wpływa na górne drogi oddechowe, odświeżający, orzeźwiający,  bakteriobójczy, antyseptyczny, łagodzi bóle reumatyczne, artretyzm.   Zastosowanie w kosmetyce: poprawia ukrwienie,...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Olejek eteryczny Bamer z drzewa sandałowego to wspaniały produkt, zamknięty w wygodnej szklanej buteleczce. Olejek pozyskiwany jest podczas destylacji drewna sandałowego z parą wodną. Posiada właściwości antyseptyczne, uspokajające, a przez wielu uznawany jest jako afrodyzjak. Ma wiele różnych zastosowań, oraz silne działanie. Nie powinno się stosować go...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Olejek zapachowy:  wanilia Zastosowanie: Wykorzystuje się je pojedynczo lub w mieszankach z innymi olejkami. Do odparowania stosuj kominki ceramiczne (5 kropli olejku rozcieńczone wodą). Masaż: 3-4 krople olejku wymieszać z łyżką oleju bazowego. Stosuje się je również do dezynfekcji i odświeżania powietrza . W tym celu...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Naturalny, 100% olejek cytrynowy ma zastosowanie w aromaterapii, kosmetyce, może być stosowany jako dodatek do masażu czy kąpieli. Wskazania:nadciśnienie, lęki, ociężałość umysłowa, napięcia nerwowe, przeziębienia, katar, reumatyzm, artretyzm, żylaki, stany zapalne skóry, opryszczka, łupież, egzemy, problemy okresu menopauzy.Olejek cytrynowy działa...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Zastosowanie: odświeżacze i nawilżacze powietrza, kominki zapachowe sztuczne kwiaty odkurzacze wyroby kosmetyczne chemia gospodarcza   Produkt przebadany laboratoryjnie.

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Olejek eteryczny  z drzewa herbacianego firmy Bamer, pozyskiwany jest z liści drzewa rosnącego w Australii i Nowej Zelandii.  Do Europy został przywieziony w 1927 roku i szybko uznany za roślinę leczniczą.  Nazwa drzewa herbacianego nie ma nic wspólnego z herbatą, jego nazwa pochodzi z czasów podróży kapitana Cooka i pierwszych kolonizatorów Australii....

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Naturalny olejek eteryczny cynamonowy BAMER Produkt naturalny, bez dodatków wzmacniających zapach. Testowany na pacjentach w Akademii Medycznej. Najwyższej jakości, czysty olejek eteryczny pozyskany z kory drzewa cynamonowego – Cynamonowca Cejlońskiego (Cinnamomum zeylanicum). Olejek cynamonowy charakteryzuje się ciepłą, słodką nutą niosącą ze sobą...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
  • Bamer

    Naturalny olejek eteryczny sandałowy, uzyskany z drzewa sandałowego Właściwości olejku sandałowego: odprężający, pomaga na bezsenność, pomaga zwalczyć stany depresyjne, nerwice, łagodzi stany lękowe. Zastosowanie w kosmetyce: działa zmiękczająco, przeciwzapalnie, pielęgnacja skóry wrażliwej,...

    11,49 zł Na stanie 8,62 zł
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośne danego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to będzie możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.