Your Natural Side, Olej z pestek granatu, nierafinowany, 30 ml

  • Opis
  • Skład

  • Wysyłka

  • Czy wiesz, że sok z granatu to jeden z najlepszych "produktów eksportowych" Gruzji? Owoc dzięki wysokiej zawartości witaminy C wspiera odporność i poprawia kondycję skóry. 

    Poza sokiem, możesz też postawić na olej z tego owocu. Olej z pestek granatu Your Natural Side zadziała jak nawilżający i wzmacniający krem przeciwzmarszczkowy. 

    Olej szczególnie chętnie "wypije" cera problematyczna, z zanieczyszczeniami, wrażliwa, przesuszona, narażona na alergie i dojrzała - ma on silne właściwości przeciwstarzeniowe i wyraźnie poprawia elastyczność skóry. Koi też poparzenia słoneczne, łagodzi swędzenie, a także przyspiesza regenerację. Pomaga zachować gładką, zdrową cerę - łagodnie oczyszcza i odblokowuje gruczoły łojowe. Skóra staje się pełna blasku, ale jednocześnie nie tłusta - jak u 20-latki :) 

    Docenią go też włosy - olej wzmacnia je i nawilża bez obciążania, a jednocześnie wygładza i ułatwia rozczesywanie. 

    Możesz stosować go na różne sposoby - dodać do ulubionego kremu, balsamu lub do maseczki, olejować nim włosy, dodawać do kąpieli, a także stosować jako odżywkę do paznokci i rąk. Szybko odbuduje skórę zrogowaciałych łokci, kolan i pięt. 

    Produkt nierafinowany, nietestowany na zwierzętach. Posiada certyfikat ekologiczności Soil Association Organic.

  • Punica Granatum Seed Oil (Olej z pestek granatu nierafinowany 100%).

  • sposoby dostawy:
    • Paczkomaty InPost
      (1-2 dni robocze)
      12,53 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48
      (2 dni robocze)
      12,18 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem
      (2 dni robocze)
      14,39 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie
      (2 dni robocze)
      11,44 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie za pobraniem
      (2 dni robocze)
      13,65 zł (brutto)
    • Kurier GLS
      (1-2 dni robocze)
      18,07 zł (brutto)
    • Kurier GLS za pobraniem
      (1-2 dni robocze)
      19,98 zł (brutto)
    • Odbiór osobisty - ul. Długa/Karmelicka
      (1-2 dni robocze)
      2,00 zł (brutto)
    sposoby płatności:
    • PayU
    • Płatność przelewem

Napisz opinię

* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.

  • Twoja ocena: *
Normalna Mieszana Tłusta Sucha Wrażliwa
Jasna Średnia Ciemna
Blond Rude Brązowe Czarne Siwe

Produkty powiązane

  • Etja

    Etja, Olej z pestek dyni  - Olej zimno tłoczony, otrzymywany z wyłuskanych pestek dyni i oczyszczony w procesie sedymentacji. Zawiera około 80% nienasyconych kwasów tłuszczowych, witaminy A, C, E i K, B1, B2, B6 oraz betakaroten. Olej ma działanie uelastyczniające, zapobiega powstawaniu rozstępów. Dzięki dużej zawartości potasu ma działanie...

    Na stanie 15,18 zł
  • Etja

    Etja, Olej arganowy Bio - Nierafinowany, zimnotłoczony, kosmetyczny olej otrzymywany ze świeżych orzechów drzewa arganowego. Posiada lekko pomarańczowe zabarwienie o charakterystycznym lekko gorzkawo-orzechowym zapachu. Wykorzystywany  w medycynie i kosmetyce naturalnej. Bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe około 80% głównie w linolowy omega-6 i...

    Na stanie 25,95 zł
  • Etja

    Zawiera znaczne ilości nienasycony kwasów tłuszczowych, fitosterole, karoteny oraz witaminę E. Fitosterole działają przeciwzapalnie, regenerująco oraz łagodzą podrażnienia, przyśpieszają gojenie naskórka. Doskonale ujędrnia skórę, rozbija tkankę tłuszczową stymulując proces lipolizy oraz pomaga pozbyć się cellulitu. Dzięki bogactwu kofeiny i kwasów...

    Na stanie 26,91 zł
  • Mokosh

    Działanie: Nawilża, odżywia i spowalnia starzenie skóry Poprawia elastyczność skóry Uszczelnia barierę lipidową skóry Wspomaga ochronę przed wolnymi rodnikami Przyspiesza regenerację skóry po opalaniu, poparzeniach, przy bliznach i rozstępach Skutecznie pielęgnuje skórę przy łuszczycy, egzemie i AZS Łagodzi podrażnienia Wzmacnia włosy i...

    Na stanie 25,00 zł
  • Nacomi

    Olej macadamia jest sławny głównie dzięki swoim właściwościom antycellulitowym, mocno uelastycznia i ujędrnia skórę. Jeden z nielicznych olejów, który jest polecany dla każdego typu skóry. Sprzymierzeniec w walcze z uszkodzeniami skóry i rozstępami. Macadamia jest w 100% naturalny i wyjątkowo bogaty w kwas oleopalmitynowy (omega 7), który naturalnie...

    Na stanie 14,64 zł
  • Etja

    Etja, Olej z pestek moreli - Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek moreli. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B i E. Doskonale się wchłania utrzymując odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Jego lekka i delikatna konsystencja nadaje się do każdego rodzaju skóry, zwłaszcza suchej, dojrzałej i...

    Na stanie 13,45 zł
  • Mokosh

    Olej ten, pełni funkcję wysokiego naturalnego filtra przeciwsłonecznego. Oprócz witaminy E nazywanej „witamina młodości”, olej z pestek malin zawiera także inne silne przeciwutleniacze takie jak; karotenoidy oraz flawonoidy. Jest silnym antyoksydantem chroniącym skórę przed fotostarzeniem. Przyspiesza regenerację i gojenie skóry. Działanie: Nawilża,...

    Na stanie 79,00 zł
  • Etja

    Etja, Olej z nasion lnu Bio - Tłoczony na zimno olej z wyselekcjonowanych nasion lnu zwyczajnego. Zawiera kwas alfa-linolenowy ok. 60% (omega-3), linolowy (omega- 6), oleinowy (omega-9) oraz witaminę B i E. Działa łagodząco na pęknięcia skóry, regenerująco, przeciwzapalnie i nawilżająco. Pobudza procesy regeneracji skóry właściwej i naskórka. Chroni...

    Na stanie 9,90 zł
  • Etja

    Etja, Olej z ogórecznika lekarskiego Bio - Olej zimno tłoczony, otrzymywany z nasion ogórecznika lekarskiego. Zawiera znaczne ilości kwasu gamma linolenowego (GLA)- 25% oraz kwas omega-6. Działa przeciwzapalnie, bakteriobójczo, reguluje wilgotność, przemianę komórkową i pracę gruczołów łojowych. Regeneruje, uelastycznia skórę i łagodzi swędzenia....

    Na stanie 26,23 zł
  • Etja

    Etja, Olej tamanu  - Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny olej tamanu /foraha/ BIO otrzymywany jest poprzez tłoczenie na zimno pestek z dojrzałych owoców drzewa tamanu rosnącego na wyspie Tahiti. Tłusty olej o bardzo intensywnym zapachu i ciemno-zielonym zabarwieniu zawiera fitosterole, 70% NNKT, kwas kalofillowy (odpowiadający za działanie...

    Na stanie 29,00 zł
  • Etja

    Etja, Olej rycynowy  - Tłoczny na zimno olej z ekologicznych nasion rącznika pospolitego (Rycyny). Olej rycynowy jest bogaty w kwas rycynolowy (ok. 85%). Zawiera również kwas oleinowy, stearynowy, linolowy oraz witaminy A, E. Stosowany zewnętrznie wykazuję działanie natłuszczające i ochronne. Jest najbardziej błyszczącym olejem roślinnym dlatego...

    Na stanie 12,11 zł
  • Etja

    Etja, Olej z nasion malin - Olej pozyskiwany w wyniku tłoczenia na zimno nasion malin. Bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe  omega-3 (ALA), omega-6 (LA), witaminy A i E oraz kwas elagowy mający właściwości przeciwbakteryjne i przeciwwirusowe. Olej działa przeciwalergicznie, pobudza regenerację nabłonków i tkanki łącznej, dzięki temu...

    Na stanie 27,87 zł
  • Mokosh

    Olej ten, pełni funkcję wysokiego naturalnego filtra przeciwsłonecznego. Oprócz witaminy E nazywanej „witamina młodości”, olej z pestek malin zawiera także inne silne przeciwutleniacze takie jak; karotenoidy oraz flawonoidy. Jest silnym antyoksydantem chroniącym skórę przed fotostarzeniem. Przyspiesza regenerację i gojenie skóry. Działanie: Nawilża,...

    Na stanie 25,00 zł
  • Etja

    Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej z nasion owoców drzewa migdałowego pochodzącego z uprawy ekologicznej. Olej o ciemnożółtej, przezroczystej postaci posiada charakterystyczny zapach. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, D i E. Jest jednym z lepszych surowców kosmetycznych, szybko się wchłania i nie...

    Na stanie 19,00 zł
  • Etja

    Etja, Olej laurowy - Naturalny, nierafinowany, zimnotłoczony olej z wawrzynu szlachetnego. Zawiera: chlorofil, przeciwutleniacze, NNKT oraz olejki eteryczne. Wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, odnawia ochronny płaszcz hydrolipidowy skóry. Łagodzi dolegliwości dermatologiczne, pomaga w walce z chorobami grzybiczymi,...

    Na stanie 28,00 zł
  • Etja

    Etja, Olej ze słodkich migdałów - Olej uzyskiwany w procesie tłoczenia na zimno słodkich migdałów i poddawany później procesowi rafinacji. Zawiera wiele nienasyconych kwasów tłuszczowych, proteiny oraz witaminy A, B1, B2, B6 i D. To naturalne rozwiązanie problemu każdego typu skóry oraz cery, szczególnie wrażliwej, suchej oraz dojrzałej. Doskonale...

    Na stanie 13,50 zł
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośne danego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to będzie możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.