Your Natural Side, Olej z pestek truskawek, nierafinowany, 30 ml

  • Opis
  • Skład

  • Wysyłka

  • Czy jest ktoś, kto nie przepada za truskawkami? Nie ma? :) Nic dziwnego - owoce, poza tym, że są pyszne (szczególnie te nasze, polskie), zawierają mnóstwo substancji sprzyjających Twojej urodzie. Jakie właściwości ma olejek z pestek truskawek Your Natural Side? Sięgnij po niego i przekonaj się na własnej skórze.

    Olejek to sprawdzony przyjaciel cery dojrzałej, suchej i podrażnionej. Świetnie ją nawilża i uspokaja. Jest na tyle tak lekki i tak szybko się wchłania, że sprawdzi się jako baza lub zastępca dla kremu pod makijaż. 

    Opóźnia starzenie się skóry i pomaga zwalczać niedoskonałości oraz zaskórniki typowe dla młodej cery. 

    Tłoczony na zimno, z truskawki odmiany ananasowej, zawiera ponad 70% nienasyconych kwasów tłuszczowych, które zabezpieczają przed utratą wody. 

    Kwas linolowy reguluje gospodarkę tłuszczową (lipidową) skóry - olej nie zatyka gruczołów łojowych, dlatego nie zatyka porów skóry i nie wywołuje zaskórników. Witamina E łagodzi zapalenia i działa antyalergicznie, ściągająco i normalizująco, dlatego olej z pestek truskawek łagodzi zaczerwienienia i stany zapalne typowe dla AZS. 

    Jakie efekty daje produkt?

    Skóra przy regularnym stosowaniu staje się bardziej napięta i jędrna, a drobne zmarszczki zostają zmniejszone. 

    Olej nierafinowany i nietestowany na zwierzętach. Posiada certyfikat ekologiczności Soil Association Organic.

  • Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil (olej z pestek truskawek nierafinowany 100%)

  • sposoby dostawy:
    • Paczkomaty InPost
      (1-2 dni robocze)
      11,99 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48
      (2 dni robocze)
      9,99 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem
      (2 dni robocze)
      13,99 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie
      (2 dni robocze)
      8,99 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie za pobraniem
      (2 dni robocze)
      12,99 zł (brutto)
    • Kurier GLS
      (1-2 dni robocze)
      14,99 zł (brutto)
    • Kurier GLS za pobraniem
      (1-2 dni robocze)
      18,99 zł (brutto)
    • Odbiór osobisty - ul. Długa/Karmelicka/Jerzmanowskiego
      (1-2 dni robocze)
      2,00 zł (brutto)
    sposoby płatności:
    • PayU
    • Płatność przelewem
    • Płatność przy odbiorze

Napisz opinię

* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.

  • Twoja ocena: *
Normalna Mieszana Tłusta Sucha Wrażliwa
Jasna Średnia Ciemna
Blond Rude Brązowe Czarne Siwe

Produkty powiązane

  • Nacomi

    Olej z czarnuszki pomaga zwalczyć trądzik i uelastycznia skórę, pobudza także naskórek do regeneracji. Świetnie się sprawdza w przypadku osób, które borykają się z egzemami oraz mają problematyczną cerę. Ze względu na swój skład olej z czarnuszki jest świetnym przeciwutleniaczem stabilizującym i chroniącym nienasycone kwasy tłuszczowe i fosfolipidy...

    Na stanie 21,03 zł
  • Nacomi

    Olej jojoba jest w 100% naturalny i nierafinowany, bogaty w nasycone i nienasycone alkohole, skwalen, witaminy A, E i F, nasycone i nienasycone alkohole, fitosterole kwasy tłuszczowe, kwas mirystynowy. Jojoba dopasowuje się do rodzaju naszej skóry, jest doskonale tolerowany przez organizm i szybko się wchłania. Świetne rozwiązanie dla osób z cerą...

    Na stanie 22,14 zł
  • Mokosh

    Olej ten, pełni funkcję wysokiego naturalnego filtra przeciwsłonecznego. Oprócz witaminy E nazywanej „witamina młodości”, olej z pestek malin zawiera także inne silne przeciwutleniacze takie jak; karotenoidy oraz flawonoidy. Jest silnym antyoksydantem chroniącym skórę przed fotostarzeniem. Przyspiesza regenerację i gojenie skóry. Działanie: Nawilża,...

    Na stanie 79,00 zł
  • Nacomi

    Olej ze słodkich migdałów otrzymuje się w wyniku tłoczenia owoców Drzewa Migdałowego, które jest uprawiane od wieków na obszarach Środkowego Wschodu. Idealny do walki z rozstępami, wiotczeniem skóry i brakiem jędrności. Wygładza, uelastycznia i nawilża skórę. Idealny dla alergików i osób o skórze wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów zaliczany jest do...

    Na stanie 15,01 zł
  • Nacomi

    Olej macadamia jest sławny głównie dzięki swoim właściwościom antycellulitowym, mocno uelastycznia i ujędrnia skórę. Jeden z nielicznych olejów, który jest polecany dla każdego typu skóry. Sprzymierzeniec w walcze z uszkodzeniami skóry i rozstępami. Macadamia jest w 100% naturalny i wyjątkowo bogaty w kwas oleopalmitynowy (omega 7), który naturalnie...

    Na stanie 14,64 zł
  • Fitomed

    Olej ze słodkich migdałów należy do najlepszych olejów kosmetycznych. Zawiera głównie kwas olejowy i NNKT. Stosuję się go w oczyszczaniu i pielęgnacji cery podrażnionej, wrażliwej, cienkiej i dojrzalej. Ma wszechstronne zastosowanie, jest delikatny, lekki, praktycznie bez zapachu. Znakomity do masażu, pielęgnacji skóry. Polecany dla niemowląt i kobiet w...

    Na stanie 18,50 zł
  • Nacomi

    Olej z nasion bawełny pozy­ski­wany jest z tło­cze­nia na zimno nasion bawełny indyj­skiej. Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i puszących się wło­sów. Działa prze­ciw­za­pal­nie i prze­ciw­aler­gicz­nie, może być stosowany również do pielęgnacji...

    Na stanie 13,53 zł
  • Nacomi

    Olej z Konopii Indyjskiej zwany jest również „łzami feniksa”, nie posiada właściwości narkotycznych. Jest to olej zimnotłoczony, nierafinowany. Pochodzi z ekologicznych upraw w Kanadzie. Ma kolor zielony, zapach specyficzny dla konopi indyjskiej, jednak nie utrzymuje się on długo na skórze. Nie przetłuszcza skóry, charakteryzuje się idealną proporcją...

    Na stanie 21,28 zł
  • Nacomi

    Olej arganowy ECO to w 100% naturalny produkt z certyfikatem ECOCERT. Pochodzi prosto z orientalnego Maroka. Znany jest ze swoich właściwości przeciwzmarszczkowych. Znajdzie również zastosowanie u osób, które cierpią na trądzik czy suchość skóry. Zawiera bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych, kwasu oleinowego i linolowego. Uzupełnia braki w...

    Na stanie 20,07 zł
  • Mokosh

    Olej ten, pełni funkcję wysokiego naturalnego filtra przeciwsłonecznego. Oprócz witaminy E nazywanej „witamina młodości”, olej z pestek malin zawiera także inne silne przeciwutleniacze takie jak; karotenoidy oraz flawonoidy. Jest silnym antyoksydantem chroniącym skórę przed fotostarzeniem. Przyspiesza regenerację i gojenie skóry. Działanie: Nawilża,...

    Na stanie 25,00 zł
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośne danego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to będzie możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.