Your Natural Side, Olej kokosowy nierafinowany, 100 ml

  • Opis
  • Skład

  • Wysyłka

  • Olej kokosowy nie wychodzi z mody - możesz mieć ostatnio wrażenie, że nadaje się do wszystkiego... i masz rację ;) Nierafinowany olej kokosowy Your Natural Side możesz wykorzystywać do różnych celów - w tym nawet w kuchni i do mycia zębów - jako naturalny środek wybielający. 

    Olej natłuszcza, nawilża i chroni przed utratą wody przez naskórek. Dzięki obecności kwasu laurynowego ma silne działanie antybakteryjne i przeciwgrzybiczne oraz przyspiesza gojenie się ran i zmian na skórze. 

    Przyda Ci się, jeśli Twoja sucha, popękana i szorstka skóra wymaga szybkiej regeneracji. Koi naskórek podrażniony goleniem, depilacją i promieniami słonecznymi. Uelastycznia ją i spowalnia proces starzenia się.

    Świetnie zareagują na niego też włosy - zwłaszcza nisko- i średnioporowate. Stosowany na skórę głowy, zwalcza łupież i swędzenie głowy. Ułatwia rozczesywanie i wzmaga ich blask. 

    Przeznaczony do pielęgnacji cery suchej, dojrzałej i wrażliwej.

    Olej jest nierafinowany, dlatego ma miły zapach świeżo rozłupanego kokosa - uprzyjemni Ci on pielęgnację. 

  • Cocos nucifera (Coconut) oil - olej kokosowy nierafinowany

  • sposoby dostawy:
    • Paczkomaty InPost
      (1-2 dni robocze)
      11,99 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48
      (2 dni robocze)
      9,99 zł (brutto)
    • Pocztex Kurier 48 za pobraniem
      (2 dni robocze)
      13,99 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie
      (2 dni robocze)
      8,99 zł (brutto)
    • Pocztex Odbiór w punkcie za pobraniem
      (2 dni robocze)
      12,99 zł (brutto)
    • Kurier GLS
      (1-2 dni robocze)
      14,99 zł (brutto)
    • Kurier GLS za pobraniem
      (1-2 dni robocze)
      18,99 zł (brutto)
    • Odbiór osobisty - ul. Długa/Karmelicka/Jerzmanowskiego
      (1-2 dni robocze)
      2,00 zł (brutto)
    sposoby płatności:
    • PayU
    • Płatność przelewem
    • Płatność przy odbiorze

Napisz opinię

* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.

  • Twoja ocena: *
Normalna Mieszana Tłusta Sucha Wrażliwa
Jasna Średnia Ciemna
Blond Rude Brązowe Czarne Siwe

Produkty powiązane

  • Nacomi

    Olej arganowy ECO to w 100% naturalny produkt z certyfikatem ECOCERT. Pochodzi prosto z orientalnego Maroka. Znany jest ze swoich właściwości przeciwzmarszczkowych. Znajdzie również zastosowanie u osób, które cierpią na trądzik czy suchość skóry. Zawiera bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych, kwasu oleinowego i linolowego. Uzupełnia braki w...

    Na stanie 20,07 zł
  • Nacomi

    Olej jojoba jest w 100% naturalny i nierafinowany, bogaty w nasycone i nienasycone alkohole, skwalen, witaminy A, E i F, nasycone i nienasycone alkohole, fitosterole kwasy tłuszczowe, kwas mirystynowy. Jojoba dopasowuje się do rodzaju naszej skóry, jest doskonale tolerowany przez organizm i szybko się wchłania. Świetne rozwiązanie dla osób z cerą...

    Na stanie 22,14 zł
  • Nacomi

    Olej z nasion bawełny pozy­ski­wany jest z tło­cze­nia na zimno nasion bawełny indyj­skiej. Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i puszących się wło­sów. Działa prze­ciw­za­pal­nie i prze­ciw­aler­gicz­nie, może być stosowany również do pielęgnacji...

    Na stanie 13,53 zł
  • Nacomi

    Rafinacja olejów to nie zawsze niekorzystny dla nich proces. Są rośliny, których nieoczyszczony olej może być szkodliwy dla Twojej skóry.  Tak jest w przypadku oleju z nasion bawełny. Olej Nacomi dzięki rafinacji jest pozbawiony toksycznego gos­sy­polu i innych substancji owadobójczych rozpylanych na pola bawełny.  Czym poza tym wyróżnia się ten olej?...

    Na stanie 17,34 zł
  • Nacomi

    Olej macadamia jest sławny głównie dzięki swoim właściwościom antycellulitowym, mocno uelastycznia i ujędrnia skórę. Jeden z nielicznych olejów, który jest polecany dla każdego typu skóry. Sprzymierzeniec w walce z uszkodzeniami skóry i rozstępami. Macadamia jest w 100% naturalny i wyjątkowo bogaty w kwas oleopalmitynowy (omega 7), który naturalnie...

    Na stanie 18,94 zł
  • Mokosh

    Olej ten, pełni funkcję wysokiego naturalnego filtra przeciwsłonecznego. Oprócz witaminy E nazywanej „witamina młodości”, olej z pestek malin zawiera także inne silne przeciwutleniacze takie jak; karotenoidy oraz flawonoidy. Jest silnym antyoksydantem chroniącym skórę przed fotostarzeniem. Przyspiesza regenerację i gojenie skóry. Działanie: Nawilża,...

    Na stanie 25,00 zł
  • Mokosh

    Nasz sklep proponuje olej arganowy zamknięty w buteleczce z ciemnego szkła farmaceutycznego, które chroni nasz drogocenny olej - dzięki czemu zachowuje on swoje odżywczedziałanie. Olej arganowy Mokosh to najcenniejsza, deodoryzowana wersja oleju, co oznacza, że jest on pozbawiony nieprzyjemnego zapachu przy jednoczesnym zachowaniu wszelkich składników...

    Na stanie 79,00 zł
  • Nacomi

    Olej z czarnuszki pomaga zwalczyć trądzik i uelastycznia skórę, pobudza także naskórek do regeneracji. Świetnie się sprawdza w przypadku osób, które borykają się z egzemami oraz mają problematyczną cerę. Ze względu na swój skład olej z czarnuszki jest świetnym przeciwutleniaczem stabilizującym i chroniącym nienasycone kwasy tłuszczowe i fosfolipidy...

    Na stanie 21,03 zł
  • Nacomi

    Olej z Konopii Indyjskiej zwany jest również „łzami feniksa”, nie posiada właściwości narkotycznych. Jest to olej zimnotłoczony, nierafinowany. Pochodzi z ekologicznych upraw w Kanadzie. Ma kolor zielony, zapach specyficzny dla konopi indyjskiej, jednak nie utrzymuje się on długo na skórze. Nie przetłuszcza skóry, charakteryzuje się idealną proporcją...

    Na stanie 21,28 zł
  • Nacomi

    Olej kokosowy nierafinowany wytwarzany jest metodą na zimno poprzez tłoczenie twardego miąższu (orzechów) palmy kokosowej, którą bardzo popularnie można spotkać w tropikalnych rejonach świata. Tłoczenie na zimno pozwala zachować więcej właściwości oleju i zatrzymać jego piękny zapach. Produkowany jest przez niewielką, lokalną społeczność zajmującą się...

    Na stanie 24,11 zł
  • Nacomi

    Olej macadamia jest sławny głównie dzięki swoim właściwościom antycellulitowym, mocno uelastycznia i ujędrnia skórę. Jeden z nielicznych olejów, który jest polecany dla każdego typu skóry. Sprzymierzeniec w walcze z uszkodzeniami skóry i rozstępami. Macadamia jest w 100% naturalny i wyjątkowo bogaty w kwas oleopalmitynowy (omega 7), który naturalnie...

    Na stanie 14,64 zł
  • Mokosh

    Olej ten, pełni funkcję wysokiego naturalnego filtra przeciwsłonecznego. Oprócz witaminy E nazywanej „witamina młodości”, olej z pestek malin zawiera także inne silne przeciwutleniacze takie jak; karotenoidy oraz flawonoidy. Jest silnym antyoksydantem chroniącym skórę przed fotostarzeniem. Przyspiesza regenerację i gojenie skóry. Działanie: Nawilża,...

    Na stanie 79,00 zł
  • Nacomi

    Olej arganowy ECO to w 100% naturalny produkt z certyfikatem ECOCERT. Pochodzi prosto z orientalnego Maroka. Znany jest ze swoich właściwości przeciwzmarszczkowych. Znajdzie również zastosowanie u osób, które cierpią na trądzik czy suchość skóry. Zawiera bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych, kwasu oleinowego i linolowego. Uzupełnia braki w...

    Na stanie 33,46 zł
  • Ministerstwo Dobrego Mydła

    Do czego służy skwalan? To prawdziwie wielofunkcyjny kosmetyk, który może być zamiennikiem dla kremu, olejkiem do twarzy, pod oczy, uzupełniać ulubiony krem lub służyć jako wcierka do włosów i paznokci. Zastosowań jest, jak widzisz, całkiem sporo. Skwalan początkowo pozyskiwano z wątroby rekina, później z oliwek. Obecnie za najczystszą, najstabilniejszą...

    Na stanie 38,99 zł
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośne danego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak to będzie możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
* pola oznaczone gwiazdką są wymagane.